RC Bilbane på det tidligere tennis-anlæg åbner 20. juni

18. juni 2023

En flok flittige ildsjæle har siden april 2023 været i gang med at omdanne det tilgroede tennis-anlæg til en off-road bane til RC biler - altså radiostyrede biler.

Banen er beregnet til biler i størrelse 1:8 og 1:10 med elektrisk motor, så støjen fra banen bliver minimal!

Kom og prøv banen med en af klubbens biler eller din egen elektriske bil til åben klubaften tirsdag fra 18.30 - 21.00 - indtil videre er det gratis! 

2023 06 Bane Still01 960

Klubben råder over 4 biler, som du gratis kan prøve til de ugentlige klubaftener. Hvis du selv har en elektrisk bil i 1:8 eller 1:10 kan du også køre med den på banen. Første klubaften er den 20. juni 2023.

Praktisk information

RC-aktiviteten er helt ny for klubben, og især her i opstarten er det vigtigt, at alle der møder op er indstillet på at hjælpe til med at alle får en god oplevelse.

Til de første klubaftener er der mindst 2 voksne fra klubbens RC-udvalg, som vil hjælpe med at sørge for at klubbens 4 biler kan være i gang på banen med forskellige kørere.

Da vi endnu ikke ved, hvor mange der møder op til de første åbne klubaftener, så ved vi heller ikke hvor meget køretid der kan blive til hver af de fremmødte.

Hvis interessen for at deltage er stor, så er der gode muligheder for at lave flere klubaftener, og lade banen være åben på andre tidspunkter.

Om aldersbegrænsning

Indtil videre er banen kun åben til klubaftener, hvor der er voksne instruktører.

Her kan børn fra 8-14 år godt køre på banen uden selv at have en voksen med. Vi opfordrer dog til at de interesserede børn tager en voksen med - både for at kunne hjælpe til, men meget gerne for også selv at prøve.

Det at køre med radiostyrede biler er en aktivitet der er helt oplagt for voksne at lave sammen med deres børn, da man her kan konkurrere og hygge sig på helt lige vilkår, uanset alder og køn 😀

Tag gerne madpakke eller aftenkaffe med til klubaften

Der er overdækket terasse med borde/bænkesæt, hvor man kan sidde med egen mad og drikke.

Der er åbent for benyttelse af hallens toiletter, men vi kan ikke regne med, at der er åbent for at købe mad eller drikkevarer i hallen.

Husk passende tøj og sko - det støver på banen

Bilbanen er bygget på det tidligere tennisanlæg, og da man jævnligt skal ind på banen og vende væltede biler, så kan tøj og sko ikke undgå at blive lidt beskidt.

Mød op i god tid - og vær med til afsluttende oprydning også

Især de første gange er det vigtigt at alle der ønsker at deltage i klubaftenerne er med helt fra starten kl. 18.30 - kom gerne 5 minutter før.

Når aftenen starter vil der være instruktion, og der vil blive lagt en plan for aftenens kørsel - som baseres på hvem der er mødt op.

De sidste 15-30 minutter af klubaftenen bruges på at gennemgå og klargøre banen til næste klubaften.

Åben bane med grill og hygge søndag den 9. juli 2023

Når vi har holdt de første 3 gratis klubaftener - den 20/6, 27/6 og 4/7, så er vil klar til at holde en åbningsfest hvor vi griller pølser og serverer øl og vand - så sæt allerede nu kryds i kalenderen, og glæd dig til mere information om åbningsdagen meget snart.

Vil du have information på mail om RC-aktiviterne - så skriv dig op her

Download pdf med generelle baneregler  


Du kan selvfølgelig også følge med her på siden, og på klubbens Facebook-side - her vil vi også informere løbende om aktiviteterne. 

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hans H. Bager fra RC-udvalget på hhbager@gmail.com.