Vi søger deltagere til - Projekt "Ung landsbylift"

7. september 2016

Hedensted Kommune arbejder stadig på, om der kan være nye u-afprøvede muligheder for at skabe bedre mobilitet – særligt for unge.

Og da politikerne har besluttet at vi skal deltage i den Europæiske mobilitetsuge i september, laver vi i samarbejde med Greendrivethinking 4 workshops med udgangspunkt i konceptet ”ung landsbylift” (en app).

Formålet er, at introducere Ung LandsbyLift  App til skoler og lokalsamfund, både til børn og voksne for derved at øge samkørslen. Den grundlæggende tanke med workshoppen er at skabe opmærksomhed omkring problemet i lokalsamfundet, og hvordan samkørsel kan ændre dette hvis ALLE hjælper. Det gælder frihed for den unge, men også den uafhængighed den unge og deres familier opnår.

Vi vil gerne lave en workshop med en skoleklasse på SIM samt 3 lokalsamfund, der er oplandsbyer til SIM. Og her er Rårup jo én af de byer- og også en by, hvor vi ved der er udfordringer med mobiliteten for de unge.

Se hele beskrivelsen her >>>

Vi skal bruge 2-4 unge fra byen samt deres forældre/forælder, en skolerepræsentant og en by-/lokalrådsrepræsentant.

Workshoppen er på 4 timer fra kl. 17-21 incl. mad, dato endnu ikke fastlagt og et lokal sted i byen.

Er der nogen kan/vil hjælpe os med at spotte et par unge mennesker + forælder, som vi kan spørge, om de vil deltage i workshoppen? 

Ring gerne tilbage hurtigst muligt til Kristian på:

Telefon: 22 72 20 20
Mail: kristian@pebelvej.dk