Hundelorte blev for meget...

21. oktober 2017

Således et opråb til byens hundeejere fra Hans Frederik Pedersen:

Hans Frederik Pedersen email: hfp@dlgmail.dk

"
Efter ca. 2½ månedes venten og diskuteren, med vores kommunenen om, at jeg mente det var forkert at de kunne få “hundetoiletter” op i Hedensted, Tørring, Juelsminde osv. men at vi ikke kunne får det i Rårup, og at jeg ønskede en forklaring på hvorfor vi ikke kunne få det, kom der svar:

Det var fordi kommunenen ikke havde personale til at køre rundt og tømme flere, så kunne jeg jo kun sige til den rare mand jeg snakkede med, at i Rårup var vi ikke for fine til selv at tømme “hundetoilettet”, og hente poser til opfyldning af stander, og køre på genbrugspladsen med efterladenskaberne, da det ikke må komme i dagsrenovation, hvis bare de ville levere “hundetoilettet”, og det er så ske.

Så jeg vil opfordre alle der er ude at lufte hund til at tage en pose og putte i lommen når i går forbi,  og brug så jeres egen eller den ophænget spand til den når den er brugt.

HUSK nu at brug den, det er GRATIS...

Vil til slut sige jeg selv har hund, og elsker hunde, men synes faktisk det mindste man kan gøre er at samle op efter sin egen hund....

"

Lorte Billede