Hyggetræk Rårup 2016

9. september 2016

Opstilling og forberedelse op til gik rigtig fint. Torsdag aften var der talstærkt fremmøde og rigtig mange ting blev klaret der. Så fredag var der god tid til at nusse om detaljerne og få lavet banen klar.
Og en masse hjælpere under selve stævnet fik det meste til at glide upåklageligt!.
En let byge sidst på eftermiddagen satte en stopper for de fleste høst aktiviteter i området. Så ingen undskyldninger for at tage af sted!
Lige godt 1000 personer på pladsen fredag aften, var absolut godkendt! Og vejret var nærmest perfekt under hele stævnet.

For første gang i de 3 år vi nu har afholdt hyggetræk, måtte vi lave en venteliste de sidste dage op til stævnet. Så sammen med en specialbygget og 2 truckpullere, blev der et ganske fornuftigt show ud af startlisten. Brumbassen måtte desværre strække våben efter sit første træk. 7 bøjede plejlstænger og en ødelagt foring i motorblokken gjorde en ende på det. Men sikke et træk!
Og så de 2 truckpullere; Wilma og Berta. Begge i topform. Og de sluttede aftenen af med manér!

Da der ikke var mere traktortræk rykkede vi Diskotek Bambi ind i teltet. Et forsøg for at se hvor mange af de ”indfødte” som havde lyst til at fortsætte festlighederne med en svingom. Musikken fejlede ikke noget, men det var nu nok mest traktortrækkere og tilhængere som blev hængende….

Dagen derpå var det godt nok tyndt med hjælpende hænder ved oprydningen. Og en del måtte udsættes til søndag, da det så oven i købet begyndte at regne. Men søndag aften var det ikke nemt at se på marken ved siden af boldbanen, at der havde været liv og glade dage fredag aften…

Og hvad så næste år? Ambitionerne fejler ikke noget kan man høre rundt omkring... Men det er vigtigt vi finder et niveau hvor vi kan følge med og stå inde for kvaliteten. HYGGETRÆK skal stadig være overskriften.
Måske noget med noget mere lys på banen og arealet og flere traktorer på startlisten, så vi kan køre til omkring kl 23.00. Og måske også en specialbygget eller to mere til at supplere med.
Og så måske noget slatgilde (hjælperfest) lørdag eftermiddag/aften… Vi får se.
Slæden er i hvert fald bestilt til fredag den 11. august 2017.
TAK til alle som gav en hånd med på den ene eller anden måde.
Og tak til: Entreprenør Hans Ikjær, Vognmand Jørgen List - Juelsminde, Dinesen Byg, Lars Sørensen, VS Automatic, Hornsyld Købmandsgaard, Vognmand Thomas Nielsen – Nørup, Kenndal Event & Festservice.
Og ikke mindst Niels Chr. Beck for at stille mark til rådighed.

På arrangørgruppens vegne
Kenneth Dahl